Over Ons

Wie zijn wij

Vulpia, dat is een mens gedreven organisatie in de zorgsector. We beheren 41 woonzorgcentra en zijn daarnaast actief in de overname van bestaande en het bouwen van nieuwe voorzieningen. Bij Vulpia kijken we verder dan de beperkingen van de leeftijd. We vertrekken vanuit de passie, levensstijl en talenten van residenten en medewerkers om ieders leven zo aangenaam, comfortabel en plezierig mogelijk te maken. We focussen op positieve en verbindende warmte; omdat menselijk enthousiasme, wederzijds respect en optimisme aanstekelijk werken. Kies dus gerust voor de warme omgeving van onze residenties, assistentiewoningen of onze hoofdzetel. Al onze woon- & zorghuizen zijn paradijsjes voor onze bewoners, waar ze zorgeloos kunnen genieten in alle comfort en in de watten worden gelegd door onze meer dan 2.500 medewerkers die dagelijks voor hen klaarstaan. Als werknemer een publiek om U tegen te zeggen! De glimlach van Joseph, Madeleine of Hélène, daar doen we het voor! En geen angst, ook op hoofdkantoor heerst een vibe waar ze op de meeste festivals vruchteloos naar streven. Niet alleen voor onze bewoners willen we een warme thuis bieden, ook onze medewerkers moeten zich als een vis in het water voelen. We bieden je dan ook een waaier aan kansen, ondersteunen je met alle mogelijke tools en zorgen voor een werkbare omgeving waar elke stem telt en belangrijk is.

Onze waarden

Door onze bewoners vrijheid, zelfstandigheid en een warme thuis te bieden, dragen we bij aan een positieve en menselijke aanpak in een ouderenzorg die focust op alle mogelijkheden die ouderen nog hebben –vandaag en morgen. Dankzij een kwalitatief en ontzorgend kader kunnen wij onze bewoners daarin zoveel mogelijk inspireren, stimuleren en verbinden. Zo kunnen ze blijven genieten, plezier beleven, doen waarin ze geloven en omringd zijn door familie, vrienden en leefomgeving. Deze aanpak bieden we ook aan onze medewerkers.

Betrokkenheid

Vulpia en haar medewerkers leven zich steeds zo goed mogelijk in, in het leven van de (potentiële) residenten en hun familie. We luisteren, leven mee, zijn betrokken en reiken op basis hiervan oplossingen aan. Vulpia neemt steeds gevoeligheden, persoonlijke wensen, verwachtingen en ambities op een respectvolle manier mee in haar handelen. We stimuleren en enthousiasmeren, zo kunnen we het potentieel van elke resident benutten en ondersteunen.

Een open cultuur

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de residenten wordt ook hoog in het vaandel gedragen en bijgevolg moeten we wendbaar zijn. Alles is bespreekbaar.

Vertrouwen

Vertrouwen is loslaten. Dat is heel wat. Onze bewoners moeten steeds het gevoel hebben in goede handen te zijn. Daarbij zijn onze medewerkers van goudwaarde. Zij zorgen voor een gevoel van veiligheid, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Dat beseffen wij maar al te goed.

Respect

Net als vertrouwen dragen wij ook respect hoog in het vaandel. Je mag dit van iedereen binnen onze organisatie verwachten, maar respect is ook tweerichtingsverkeer. Je geeft respect en je ontvangt respect. Wij verwachten dit evenzeer binnen het Vulpia-team als bij onze klanten en bewoners onderling.

Functiecategoriëen

Bekijk alle vacatures

"Vulpia is een ongelooflijk warme en familiale werkplek!"


Stel een vraag

“Onze belangrijkste troef is het WIJ-gevoel!"

Luc van Moerzeke, CEO